Prva stran > Podpora > Download - Prenos
Download :
Pošlji E-Mail sporočilo
1024x768 ali boljša resolucija|
Mikrona d.o.o., Podjetje za računalniški inženiring, Zidani most|
|Dejavnosti| |Podpora| |Podjetje|
DOWNLOAD - PRENOS
Ostali programi, ki jih potrebujete pri delu (WINDOWS okolje)

FOXIT Reader PDF - Brezplačni bralnik PDF dokumentov. SLOVENŠČINA.

Free CutePDF Writer (za delovanje potrebuje še Free Converter)- Dokumente zapiše v PDF obliko. Namesti se kot tiskalnik. SLOVENŠČINA.

7 - Zip - Brezplačni zip program. Program za kompresiranje in dekompresiranje datotek. Nadomešča zelo popularen Winzip, ki je plačljiv. SLOVENŠČINA.

Burn4free - Brezplačni program za peko CD in DVD ploščkov. Uporabljate ga namesto popularnega Nero programa, ki je plačljiv. SLOVENŠČINA.

SyncBack - Odličen brezplačni program za izdelavo zaščitnih kopij podatkov. Trenutno še ne podpira SLOVENŠČINE.
V navodilih za poslovne aplikacije je opisan postopek izdelave zaščitne kopije podatkov.

Libre Office - LibreOffice je brezplačen in odprtokoden ter s funkcijami bogat pisarniški paket za Windows, Mac OS X in Linux, ki ponuja šest razkošnih programov za vse vaše potrebe pri izdelavi dokumentov in obdelavi podatkov: Writer, Calc, Impress, Draw, Math in Base. Je povsem poslovenjen, enostaven za namestitev in uporabo ter popolna izbira za domače uporabnike, podjetja ter vladne in druge organizacije. Vedno bo brezplačen in odprtokoden, kar je najboljše jamstvo za neomejen, dolgoročen dostop do programja in lastnih datotek. S paketom dobite tudi brezplačno kakovostno podporo in dokumentacijo naše velike zveste skupnosti uporabnikov in razvijalcev.


OpenOffice.org - Brezplačni Office program. SLOVENŠČINA.
WRITER
je urejevalnik besedil OpenOffice.org: uporabite ga za vse, od pisanja kratkega pisma do izdelave cele knjige z vstavljenimi ilustracijami, navzkrižnimi sklici, kazali vsebine, pojmov, bibliografijami ... Dopolnjevanje besed, samopopravki, samooblikovanje in sprotno preverjanje črkovanja naredijo še tako težko nalogo enostavno. Writer je dovolj močan, da se spopade z opravili namiznega založništva, kot je ustvarjanje več stolpčnih biltenov, brošur - ostanejo le še meje vaše domišljije.
Uporabite CALC za krotitev svojih številskih podatkov. Ta nadvse uporabna preglednica vsebuje vsa orodja, ki jih potrebujete za izračun, analizo, povzetek in predstavitev svojih podatkov v numeričnih poročilih ali poživljajočih grafikonih. Popolnoma vgrajeni sistem pomoči naredi vnos kompleksnih formul otročje lahek. Visoko razvita orodja za sprejemanje odločitev so oddaljena le nekaj klikov miške. Vključite zunanje podatke z uporabo DataPilota, jih razvrstite, filtrirajte, izdelajte vmesne vsote in statistične analize. Uporabite predogled za izbor iz trinajstih kategorij grafikonov 2-D in 3-D, vključno s črtnimi, ploščinskimi, stolpčnimi, tortnimi, XY, borznimi in mrežnimi, vsaka z več različicami.
IMPRESS je najhitrejši, najmočnejši način za ustvarjanje učinkovitih večpredstavnostnih predstavitev. Vaše predstavitve bodo resnično izstopale s posebnimi učinki, animacijo in visoko-učinkovitimi orodji za risanje.
DRAW izdela vse od enostavnega diagrama do dinamičnih ilustracij 3D in posebnih učinkov.
BASE novinec v zbirki različice 2, omogoča neposredno in prijazno delo s podatki iz zbirk podatkov znotraj OpenOffice.org. Ustvarjajte in spreminjajte tabele, obrazce, povpraševanja in poročila, in sicer z uporabo lastnih zbirk podatkov ali z v Base vgrajenim pogonom zbirk podatkov HSQL.